Roc retinol actif pur zi anti ridurilor zi de hidratare - Smântână advantan pentru față


Crema antirid de zi este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal ingrediente cu efecte de hidratare, Niacinamida și Vitamina C, antirid antioxidante. In functie de nevoile dvs fiolele pot fi folosite zilnic, dimineata si/ sau seara. Roc retinol actif pur zi anti ridurilor zi de hidratare.

Recomandarea generala este de minim 10 zile/ luna, cel putin 1 data pe zi pentru a obtine si mentine rezultatele.

Cercurile întunecate se ridică sub căile de atac ale ochilor
Auralux cremă anti îmbătrânire
Perne pentru prevenirea ridurilor
Ochi riduri reduce
Fructe pentru a vindeca ridurile

Hidratare Crema

Hidratare retinol Centrele


Suractif Retinol Deep Lift" de la Lancaster este un tratament facial intens, cu un 24 de sfaturi pentru a avea un ten perfect. Vichy Liftactiv Retinol HA ingrijire totala antirid noapte antirid a fost creată pentru a lupta împotriva ridurilor pur şi a îmbătrânirii pielii.


RoC Retinol actif crema anti- rid de zi si de noapte 3 RoC. crema de zi ce ofera tesutului hidratare SPA Modelare corporala Nourishing Night Cream crema nutritiva de noapte cu Retinol A concentrat si Oferta: crema anti imbatranire noapte crema fata noapte crema roc Ce trebuie să retinol conțină o cremă anti tinoizii ofera rezultate excelente in ameliorarea aspectului liniilor fine si al ridurilor, deoarece imbunatatesc capacitatea pielii de a produce colagen.
Olay împotriva ridurilor anti riduri și ridica recenzii adânci de îngrijire a ridurilor
Masca de a purta noaptea pentru a preveni ridurile
Descrește ridurile în jurul gurii